Ajankohtaista

Kesäloma!

3.7.2021
Kesä ja kesälomat ovat pitkän odotuksen ja vielä koronan sävyttämän alkuvuoden jälkeen totta. Olemme voineet jatkaa koronatilanteen vaihteluista riippumatta asiakastyön toteuttamista läsnä- ja etäterapiana. Vastuullinen ja välittävä toiminta sekä viranomais- ja sopimuskumppaneidemme ohjeiden noudattaminen on ollut ja tulee olemaan kesälomakauden jälkeenkin meille erityisen tärkeää. Paljon kiitoksia Teille kaikille parhaat asiakkaamme, asiakkaidemme läheiset ja verkostot sekä yhteistyökumppanimme erinomaisesta yhteistyöstä koko korona-aikana – hyvä yhteistyö on kantanut meitä läpi tämän poikkeuksellisen ajan. Toivomme kovasti, että kesälomien jälkeen koronatilanne on helpottunut, rokotukset ovat edistyneet mallikkaasti ja voimme kaikki palata arkeen luottavaisin mielin.

Toi.minna alkuvuoteen on kuulunut noin 4000 ihanaa terapiakäyntikohtaamista ihan parhaiden asiakkaidemme kanssa, 35 päivää terapeuttiemme täydennyskoulutuksia, ainakin yli 20 000 vaihdettua terapiakerran hymyä ja roppakaupalla onnistunutta työn kehittämistä! Toi.minnan tiimiin Oulussa ja Kempeleessä kuuluu tällä hetkellä 15 työhönsä motivoitunutta toimintaterapeuttia, joista kolme on perhevapaalla, yksi opintovapaalla ja yksi virkavapaalla. Tiimimme täydentyy syksyn alussa neljällä osaavalla ja kokeneella toimintaterapeutilla; elokuussa Tiina Kivimäellä, Riitta Piipolla ja Arja Holapalla sekä syyskuussa Saila Suomisella. Lisäksi Helsingin toimipisteemme Heidi työskentelee pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla sekä toimii Kelan toiminnalliset häiriöt kuntoutushankkeesta vastaavana toimintaterapeuttinamme. (https://www.kela.fi/yhteistyokumppanit-kuntoutuspa...)

SI- terapiaa toi.minnasta vuoden 2022 alusta alkaen

Etsimme parhaillaan uusia toimitiloja ensisijaisesti Kempeleestä, sillä olemme aloittamassa SI- terapian toteuttamisen toimitiloissa vuoden 2022 alusta alkaen SI- terapeutti Arja Holapan ja alkuvuodesta SI- terapeutiksi valmistuvan Hanna Ristimäen toimesta. Iloitsemme kovasti, kun tämä odotettu ja vaikuttava kuntoutusmuoto tulee osaksi palvelutarjontaamme! Tiedotamme SI- varusteltujen tilojen sijainnista niiden löydyttyä. SI- arviointeja voimme toteuttaa jo syksyn aikana ja SI- terapiapaikkoja meille voi varata loppuvuodesta tammikuussa 2022 alkavana. SI- terapiapaikkatiedustelut ja -varaukset asiakaspalvelumme kautta. Lue lisää SI- terapiasta Sensorisen integraation terapian yhdistyksen SITY ry:n sivuilta https://www.sity.fi/sensorinen-integraatio/.

Elokuussa töihin palatessamme toi.minnassa on muutamia yksilöterapiapaikkoja vapaana syyskuussa alkavina ja kahdessa elokuussa käynnistyvässä lasten ryhmässä on vielä yksittäisiä paikkoja vapaana Oulussa (Kaveritaito- ryhmä tytöt 9-12v., 1 paikka, Hyvä minä- sekaryhmä 13-16v., 2-3 paikkaa). Terapiapaikkatiedustelu ja -varausasioissa sekä terapialaskutukseen liittyen pyydämme olemaan yhteydessä Minnaan 2.8. alkaen, tuttuun asiakaspalvelun puhelinnumeroomme 050 3535 777 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@toiminna.com.

Heinäkuussa suurin osa terapeuteistamme on kesälomalla. Toimintaterapeuttimme Tiina Lempinen on töissä koko heinäkuun ja vastaa asiakaspalvelumme puhelimeen, kun asiakastyöltä ehtii. Osa terapeuteistamme palaa töihin heinäkuun loppupuolella ja suurin osa elokuun alussa. Mutta ensin ladataan akkuja kesälomalla ja nautitaan kaikki kesästä!

Toi.minnan terapeutit toivottavat kaikille

AURINKOISTA JA MUKAVAA KESÄÄ!


- Sipaiskoon kesä Sinua lempeällä siivellään ja avatkoon Sinulle aurinkoisten polkujen portin. -