Ajankohtaista

Kohti joulua!

26.11.2021
Adventtiaika on alkanut...

Meillä toi.minnassa on touhuiltu marraskuu monenlaisissa puuhissa asiakkaiden kanssa ja hiljalleen kuun loppupuolella aloiteltu jo jouluun laskeutuminen. Joulukuun terapiakerroille on suunniteltu piparien ja joulutorttujen leipomista, jouluaskarteluja ja sataneen lumen myötä lapsiasiakkaiden kanssa on lupauksia talvisesta ulkoilusta, kuten mäenlaskusta olemassa. Molempiin toimipisteisiin on jo viritelty jouluvaloja ja – koristeita, joulua kohti siis!

Meillä on tänä syksynä ollut harjoittelussa toimintaterapeuttiopiskelija Annika, jonka harjoittelujakso on päättymässä nyt joulukuun alussa. Annika on viihtynyt meillä hyvin ja on toimintaterapeutti Johannan osaavassa ohjauksessa kohdannut monta asiakasta, osallistunut useamman asiakkaan terapiaprosesseihin ja kokeillut monta uutta terapiamenetelmää. Annikan harjoittelujaksosta antamaa palautetta lainaten: ” Kiitollinen mieli jäi tästä harjoittelujaksosta täällä toi.minnassa. Mahdollistitte minulle paljon rikastuttavia kokemuksia, jotka veivät minua eteenpäin opintiellä. Ilolla seurasin ammattitaitoisia toimintaterapeuttejanne.” Kiitos Annika tosi mukavasta yhteistyöstä ja onnea opinnoillesi!

Ensimmäisen adventin merkeissä ja joulun odotukseen vinkkaamme mukavasta perheen yhteisestä tai ihan omasta rentoutushetkestä Kupariketun seurassa:

Mukavaa joulun odotusta meille kaikille!