Ajankohtaista

Lokakuussa kehitettiin, markkinoitiin ja vähän lomailtiin

29.10.2021
Lokakuussa meidän tiimi sai mukavaa näkyvyyttä ValitseTerapian insta- livessä, kehitti itseä, tiimiä ja palveluita kehittämispäivässä ja huilaili muutaman päivän yhdessä asiakkaiden kanssa syyslomaviikolla.

Lokakuu meni vauhdilla ja olemme menossa jo lujaa vauhtia kohti joulua. Touhukas arki on pitänyt meidät vauhdissa. Ihanan ja tavallisen arjen keskeltä haluamme nostaa muutaman kohokohdan meidän lokakuusta:

Meillä oli yksi hyvä päivä 26.10., jolloin toteutui tämän syksyn kehittämispäivämme. Päivän aluksi keräsimme lisää tiimivoimaa leikkimielisesti Zemppi Survivor- kisassa, iltapäivällä pysähdyimme asiakkaiden ja läheisten tarpeiden versus meidän palveluiden tulevaisuuden visioiden äärelle, pohdimme tarvitsisimmeko jotain uutta teknologiaa tai välineitä ja mitä osaamistamme nostaisimme esille. Mietimme myös itselle ja tiimille itsen johtamiseen uusia ideoita. Lopuksi toteutimme sisäisen auditoinnin terapiasuunnitelmista ja kehitimme terapiasuunnitelman sisältöä. Ujutimme sopivaan väliin myös influenssarokotukset, jotka tosi mukava työterveyshoitajamme Tuulamaria Aava Oy:ltä kävi meille antamassa.

Meidän tiimin ja supermainioiden some- vastaaviemme mukaansatempaavat some- päivitykset mahdollistivat sen, että saimme kutsun osallistua Valitseterapia.fi- palvelun järjestämään “Mitä kuuluu?”- juttusarjan instaliveen – ihan mahtavaa! Tiimimme yhteisellä päätöksellä instaliveen osallistui keskiviikkona 27.10. meidän positiivinen, aito ja iloinen toimintaterapeutti Tiia. Toimintaterapeutin ammatti, meidän yritys ja tiimi saivat näkyvyyttä ja toivottavasti onnistuimme herättämään myös monen tulevan toimintaterapeutin kiinnostuksen upeaa ammattiamme kohtaan! Valitseterapian instagramista voi vielä katsoa Tiian kanssa toteutuneen Mitä kuuluu?- juttelun - käykääpä kurkkaamassa!

Lokakuun lopussa monet asiakkaamme halusivat huilata hetken syysloman merkeissä ja niinpä mekin vietimme muutamia vapaapäiviä ulkoillen, hyviä kirjoja lukien, kyläillen, pitkään nukkuen, leipoen - kuka mitäkin touhuten. Onhan se hienoa katkaista työarkea aina hetkeksi! Nyt entistä virkeämpinä suuntaamme kohti marraskuuta!

Lokakuista, tämän vuoden kansainvälistä toimintaterapiapäivän slogania "Belog. Be you." lainaten haluamme vielä kertoa, että meistä on hienoa, että saamme tehdä työtä toimintaterapeutteina tässä ihan mahtavassa toi.minnan tiimissä, aivan ihanien Oulun seudun asiakkaiden kanssa ja kuulua yhteen Suomen Fysiogeriatria Oy: n yritysperheen osaavan terapeuttijoukon kanssa!

Mukavaa marraskuuta toi.minnasta!27.10.2021, on kansainvälinen toimintaterapiapäivä. Sen sloganina on “Belong. Be you.” Meistä on hienoa, että saamme tehdä työtä toimintaterapeutteina tässä ihan mahtavassa Oulun porukassa, ihanien Oulun seudun asiakkaiden kanssa